Keuken

Topkwaliteit en pure smaken

Petits Saveurs heeft een Franse keuken met een Nederlandse inslag en een knipoog naar het Oosten.
Mede-eigenaar en chefkok Johan van Es kiest voor pure smaken op het bord met oog voor detail in de opmaak. “Het oog wil ook wat”!  Zijn producten zijn vers en vaak huisgemaakt. Van soepen tot sauzen en dressings en van brood tot gebak en friandises.
Op de lunchkaart vind u gerechten met unieke smaakcombinaties en niet te vergeten de huisgemaakte en rijk belegde Flatbreads. Met een High Tea, High Brunch of de befaamde High Wine heeft u een overheerlijk middagvullend arrangement. Maar natuurlijk bent u ook gewoon van harte welkom voor een vers gezette kop koffie met huisgemaakt gebak.
Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u zich laten verrassen, dan serveert de chef uitsluitend een 3- en 4-gangen verrassingsmenu, waarbij u de keuze heeft uit vis, vlees, vegetarisch of een combinatie hiervan.