Arrangementen

Een gezellig middagje uit

Petits Saveurs heeft drie leuke middagvullende arrangementen. Een High Tea, High Brunch en High Wine.
LET OP!
– Alle arrangementen dienen minimaal één dag van tevoren en uitsluitend telefonisch gereserveerd te worden (dit in verband met de voorbereidingen).
– Alle arrangementen kunnen uitsluitend tussen 12.00 uur en 14.00 uur gereserveerd worden (dit in verband met de voorbereidingen en onze sluitingstijd of aanvang diner).
RESERVEREN? 076-501 23 66

Bekijk hieronder onze arrangementen en reserveer telefonisch: 076-501 23 66

HIGH TEA

Onze High Tea serveren wij met exclusieve theesoorten van het theehuis “Comptoirs Richard” uit Parijs. Wij serveren onbeperkt theewater samen met een soepje,  mini-broodjes, diverse huisgemaakte hartige en zoete hapjes.
26,50 p.p.

HIGH BRUNCH

De High Brunch is als het ware onze hartige versie van de High Tea, maar dan begeleid door een glas heerlijke huis-cava als aperitief (alle overige consumpties zijn niet inbegrepen). Wij serveren bij dit arrangement een soepje, diverse hartige hapjes, mini-broodjes en een mini-salade carpaccio.

27,50 p.p.

HIGH WINE

Bij onze High Wine serveren wij in 3-gangen een verrassingsproeverij uit van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, begeleid met een bijpassend 3-gangen wijn- of nip arrangement.
42,50 p.p. (met wijnarrangement)
37,50 p.p. (met niparrangement)